lördag 28 augusti 2010

Vilodag.....


Nu finns detta jordnötssmörsmör i min ägo också!

I dag står vila på programmet. Ganska lätt att hålla sig till vilan när inte möjligheten heller finns till att sticka iväg och träna(mannen är fortfarande bortrest och min snart 4-åriga tjej kan knappast vara ensam hemma:)).
Även om det kändes bra i kroppen i går så skadar det inte med en bonusdag till för kroppen att återhämta sig lite från all löpning senaste tiden! I morgon är det långpass-dag, men jag tror faktiskt jag kommer att köra ett 10-km snabb-tempo pass istället för att få upp lite fart i kroppen och hålla motivationen på topp!

Just det, nu har jag inhandlat jordnötssmör(hoppas detta är den godaste sorten!) och kan äntligen testa de välkända "Colting-pannkakorna"! Kanske till söndagsfrukost imorgon?

5 kommentarer:

 1. Du kommer inte bli besviken - pannkakorna är supergoda! Och jordnötssmöret ÄR den godaste sorten...

  SvaraRadera
 2. Ja, det är lätt den godaste sorten! :)

  SvaraRadera
 3. Ja testa och recensera, så kanske jag också vågar mig på dem :)

  SvaraRadera
 4. 1 hel vilodag?! Hur ska detta sluta? :-)
  Du tränar överlägset mest bland de bloggar jag läser regelbundet så du mår nog bara bra av lite vila. Men jag förstår precis hur det känns att "tvingas vila".
  Varför jordnötssmör förresten?

  SvaraRadera
 5. Anna: Vilken tur jag fick med mig rätt sort hem!
  Madde: :)
  Karin: Jag ska testa och lovar att återkomma angående resultatet!
  hempa: Ha ha...:) Har fått tipset av Anna(OrkaMera) angående de där pannkakorna och jordnötssmör ska dessutom var riktigt gott!

  SvaraRadera