onsdag 25 augusti 2010

Effektiv i gymmet

Inledde onsdagen med styrka i gymmet. Klockan ringde 06.05....segt att komma upp, men viljan att hinna iväg och köra ett pass var stark!
Fortfarande sömnig, in på toan, slänga upp håret i en tofs, på med linserna, öppna munnen för att stoppa något ätbart i magen och på med träningskläderna. Därefter pussa på min sovande dotter och rycka upp min sovande man ur drömmarnas land.
En helt vanlig vardagsmorgon här hemma....
När jag kommer ner till gymmet har jag ca 45 minuter effektiv tid på mig att köra och det räcker absolut. Jag gillar effektivitet och har inte någon lust att stå och snacka bort träningstiden så att ha begränsat med tid för mina styrkepass passar mig perfekt. I dag blev det axlar med extra fokus på baksidan samt mage. Hur trött jag än är när jag åker hemifrån så känns det nästan alltid riktigt bra när jag väl är på plats i gymmet.

2 kommentarer:

  1. Låter härligt. HAr själv svårt att få till morgonträning. Vilgot vaknar, jag ska lämna på dagis. Ja du vet. Men jag tröstar mig med att han inte kommer vilja gå upp 06 hela sitt liv:) Och att jag inte behöver vara den som lämnar på dagis varje dag hela livet. Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Ja, man ångrar sig ju aldrig,när man kommer iväg! :)

    SvaraRadera